Διανομή Τροφίμων ΤΕΒΑ Ιούνιος 2018

Τα τρόφιμα που διανεμήθηκαν ήταν νωπό κρέας Βοίου καθώς και Χοιρινού όπως επίσης και είδη παντοπωλείου όπως Μακαρόνια, Σκόνη πλυντηρίου ,Καθαριστικό Γενικής Χρήσης , Υγρό Πιάτων, Σαμπουάν και Τυρί Φέτα. Η διανομή που πραγματοποιήθηκε για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ/FEAD διοργανώθηκε και υλοποιήθηκε με τη στήριξη των εργαζομένων των τεσσάρων δομών , του Βοήθεια Στο Σπίτι και του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Αγιάς .
Οι δικαιούχοι της διανομής ήταν όλοι οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης ( ΚΕΑ ) και όσοι έχουν κάνει τροποποίηση της αίτησής τους για το πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)». Εξυπηρετήθηκαν 256 οικογένειες , οι οποίες χρήζουν της υποστήριξης και συμπαράστασης στη δύσκολη αυτή οικονομική περίοδο.
Υπενθυμίζεται ότι στην Κοινωνική Σύμπραξη της ΠΕ Λάρισας με ονομασία «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» και leader στο Δήμο Λαρισαίων συμμετέχουν : η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, οι Δήμοι Ελασσόνας, Αγιάς, Τυρνάβου, Φαρσάλων, Κιλελέρ και Τεμπών .

20180613 09551720180516 114249

επιστροφή στην κορυφή