ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΕΒΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ

Τα τρόφιμα που διανεμήθηκαν ήταν νωπό κρέας Βοίου καθώς και Χοιρινού όπως επίσης και είδη παντοπωλείου όπως λάδι , μακαρόνια , ζάχαρη , φακές , οδοντόκρεμα και τυρί φέτα . Η διανομή που πραγματοποιήθηκε για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ/FEAD διοργανώθηκε και υλοποιήθηκε με τη στήριξη των εργαζομένων των τεσσάρων δομών του Βοήθεια Στο Σπίτι και του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Αγιάς .

Στη Κοινωνική Σύμπραξη της ΠΕ Λάρισας με ονομασία «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» δήλωσαν συμμετοχή και συμπεριλαμβάνονται ο Δήμος Λαρισαίων (leader) που έχει και την ευθύνη για την οργάνωση και διενέργεια του προγράμματος, η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, οι Δήμοι Ελασσόνας, Αγιάς, Τυρνάβου, Φαρσάλων, Κιλελέρ και Τεμπών, η ΔΗΚΕΛ, το ΚΕΘΕΑ-ΕΞΟΔΟΣ και οι «Ενεργοί Πολίτες Λάρισας». Ο αριθμός των ωφελούμενων οικογενειών στο Δήμο Αγιάς ανέρχεται στις 320 και τα ωφελούμενα μέλη στα 750 .
Ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ είναι άτομα που διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας όπως ορίζεται από την υπ'αριθμ. Δ23/οικ.17108/875/10.04.2017 του Υπουργείου Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης όπως επίσης και άστεγοι .

 

ΕΕ                                                                   Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραµµα Θεσσαλίας 2014-2020                                        ΕΣΠΑ

 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ                                                                          θ

Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο                                        Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Νέα / Ανακοινώσεις Κέντρου Κοινότητας Δ. Αγιάς

Greek English

entagmena-erga

nees-xrimatodotiseis

dimos-agias-kentro-koinotitas-small

dimos-agias-european-programms

dimos-agias-co-funded

dimos-agias-2will-front

dimos-agias-focus

dimos-agias-camping-stomio

kataskinwseis-agias-paraskeuis1

kisavos marathon banner

meteoagia

ban-politiki-prostasia

dimos-agias-your-europe

Φωτογραφίες

photos

Video Gallery

Βιβλιοθήκη

bibliothiki_digital

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες


~ Περισσότερες πληροφορίες ~

(C) 2011 Δήμος Αγιάς