Εκμίσθωση Αγροτικών Κτημάτων Κληρονομιάς Θάλειας Καρανίκα - Δημητράτου στην Πλασιά

Η Εκτελέστρια διαθήκης της Θάλειας Δημητράτου το γένος Νικ. Καρανίκα, Μαρία Χρυσαφίδου-Ξηροφώτου ανακοινώνει την εκμίσθωση πέντε αγρών, εκ των οποίων ο ένας εκμισθώνεται και με Δικαιώματα Βασικής Ενίσχυσης, και μια αγροτικής αποθήκης, που βρίσκονται στην κτηματική περιφέρεια του οικισμού της Πλασιάς (Νεοχωρίου) της Δ.Ε. Λακέρειας του Δήμου Αγιάς Ν. Λάρισας και τα οποία αποτελούν περιουσιακό στοιχείο του υπό σύσταση ιδρύματος με την επωνυμία «ΙΔΡΥΜΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ»:

  1. - αγρού, εμβαδού 225.515 τ.μ. στη θέση «Εικοσιτεσσάρια» της κτηματικής Περιφέρειας του οικισμού Πλασιάς με ελάχιστο όριο προσφοράς 43 €/στρ. Στην τιμή αυτή προστίθεται η αξία των Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης 2015, που εκμισθώνονται υποχρεωτικά με τον αγρό και που είναι 22,5€/στρ για το έτος 2018 και 27€/στρ. για το 2019. Για τα επόμενα έτη θα ισχύει η αξία των Δικαιωμάτων που θα καθοριστεί με το καθεστώς που θα ισχύει τότε και κατά το ποσό αυτό θα προσαυξάνεται και το μίσθωμα.
  2. -Αγρού, στη θέση "Βάλτος", εμβαδού καλλιεργήσιμης έκτασης 336.500 τ.μ. που συνορεύει ανατολικά με δρόμο, δυτικά με κεντρικό συλλεκτήρα ύδατος, βόρεια με αγρό Α. Δαλακούρα και νότια με αγρό Δ. Πετρωτού. Ο ελάχιστος όρος προσφοράς ορίζεται σε 43 €/στρ. 43 €/στρ.
  3. - Αγρού, στη θέση «Πλάτανος» εμβαδού καλλιεργήσιμης έκτασης 284.700 τ.μ., που συνορεύει βόρεια και δυτικά με δρόμους, νότια με κεντρικό συλλεκτήρα και ανατολικά με ιδιοκτησία κληρονόμων Ζιούνα. Ο ελάχιστος όρος προσφοράς ορίζεται σε 45 €/στρ.
  4. - αγρού στη θέση "Πλάτανος" ή "Νάματα", εμβαδού καλλιεργήσιμης έκτασης 183.940 τ.μ. που συνορεύει ανατολικά εν μέρει με αγρό Ζιούνα και εν μέρει με αγρό Κακάτσιου, δυτικά με δρόμο προς Νάματα, βόρεια με κεντρικό συλλεκτήρα και νότια με αρδευτικό χάνδακα. Ο ελάχιστος όρος προσφοράς ορίζεται σε 48 €/στρ.
  5. - αγρού που βρίσκεται στον οικισμό της Πλασιάς, εμβαδού 3.320 τ.μ. και συνορεύει με αγρούς Γ. Δαλακούρα, Σιώπη, Αγορογιάννη και δρόμο. Ο ελάχιστος όρος προσφοράς ορίζεται σε 40 €/στρ.
  6. - αγροτικής αποθήκης εμβαδού 150 τ.μ. περίπου, με το οικόπεδό της εμβαδού 2.902 τ.μ. που βρίσκεται στον οικισμό Πλασιάς της κοινότητας Καστρίου Αγιάς. Ο ελάχιστος όρος προσφοράς ορίζεται σε 1000 € ετησίως πλέον χαρτοσήμου (3,6%).

Η διαδικασία εκμίσθωσης (πλειοδοσία και κατάρτιση σύμβασης) θα πραγματοποιηθεί με βάση τις διατάξεις του Ν. 4182/2013.
Η εκτελέστρια διαθήκης θα δέχεται γραπτές προσφορές, κλειστές, οι οποίες θα υποβάλλονται στο Δικηγορικό της Γραφείο στη Λάρισα, Ασκληπιού 36 -3ος όροφος, τηλ. 2410 535 493, είτε ιδιοχείρως κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 09.00΄ έως 14.00΄, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή με ταχυμεταφορά, μέχρι την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2018.


Λάρισα 14.11.2017
Η Εκτελεστής Διαθήκης
Δικηγόρος Μαρία Χρυσαφίδου-Ξηροφώτου

Greek English

dimos-agias-kentro-koinotitas-small

dimos-agias-european-programms

dimos-agias-co-funded

dimos-agias-2will-front

dimos-agias-focus

dimos-agias-camping-stomio

kataskinwseis-agias-paraskeuis1

kisavos marathon banner

meteoagia

ban-politiki-prostasia

Φωτογραφίες

photos

Video Gallery

Βιβλιοθήκη

bibliothiki_digital

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες


~ Περισσότερες πληροφορίες ~

(C) 2011 Δήμος Αγιάς