Δελτίο τύπου για την κακοκαιρία

Ο όγκος του νερού που έπεσε σε λιγότερο από ένα 24ωρο, έχει ξεπεράσει το μέσο όρο βροχόπτωσης των δύο τελευταίων μηνών.


Σ' αυτές τις κρίσιμες στιγμές είναι σημαντικό να επιδείξουμε ψυχραιμία, σοβαρότητα, συνεργασία και να αυξήσουμε τις προσπάθειες μας για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Όλος ο μηχανισμός του Δήμου Αγιάς, με την αμέριστη συμβολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τη βοήθεια των υπουργείων Εσωτερικών και Υποδομών, είναι σε διαρκή ετοιμότητα για να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια, να παρέμβει και να δώσει τις απαιτούμενες λύσεις όπου χρειαστεί.


Η δημοτική αρχή απευθύνει προς όλες τις πλευρές προσκλητήριο ψυχραιμίας, σοβαρότητας, συνεργασίας και προσπάθειας για να περιορίσουμε στο ελάχιστον δυνατό τις ζημιές που προκαλούνται από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, αλλά κυρίως για να διασφαλίσουμε την προστασία των ανθρώπων του δήμου μας και των περιουσιών τους.


Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει σ' αυτή την προσπάθεια, είναι ευπρόσδεκτος. Να ενώσει τις δυνάμεις του με το μηχανισμό του Δήμου Αγιάς και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στον κοινό αγώνα που δίνουμε μέρα – νύχτα με την ένταση των φυσικών φαινομένων.


Όποιος απλώς βρίσκει μια ευκαιρία για μικροπολιτικά οφέλη, καλά θα κάνει να περιμένει. Θα υπάρξει χρόνος για όλα. Αυτή τη στιγμή προέχει να δώσουμε τη μάχη για να περιορίσουμε τις ζημιές και να εγγυηθούμε στους συμπολίτες μας την επιστροφή στην κανονικότητα της ζωής τους. Από την πλευρά μας κάνουμε ότι είναι δυνατόν προς αυτή την κατεύθυνση. Κι είμαστε ανοιχτοί σε όποιον στ' αλήθεια θέλει να συνδράμει τις προσπάθειες μας.

 

Ο Δήμαρχος Αγιάς
Αντώνης Ν. Γκουντάρας

Greek English

dimos-agias-kentro-koinotitas-small

dimos-agias-european-programms

dimos-agias-co-funded

dimos-agias-2will-front

dimos-agias-focus

dimos-agias-camping-stomio

kataskinwseis-agias-paraskeuis1

kisavos marathon banner

meteoagia

ban-politiki-prostasia

dimos-agias-your-europe

Φωτογραφίες

photos

Video Gallery

Βιβλιοθήκη

bibliothiki_digital

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες


~ Περισσότερες πληροφορίες ~

(C) 2011 Δήμος Αγιάς