Γιορτή κερασιού

 

giorti-kerasiou

 

Ξεκινά η 39η Γιορτή Κερασιού στην Αγιά με πλήθος εκδηλώσεων
Κεράσια παντού...

 

Με τον πλέον μαζικό τρόπο η Αγιά διοργανώνει τη φετινή 39η Γιορτή Κερασιού, προσφέροντας κέφι και καλοκαιρινή διάθεση στους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες της. Για δύο ημέρες, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουνίου, η Αγιά γίνεται κόκκινη και γλυκιά σαν τα κεράσια της. Με τη συνδρομή του Συλλόγου Επαγγελματιών Παραλιακής Ζώνης, όλα τα παραθαλάσσια καταστήματα από το Στόμιο μέχρι τον Αγιόκαμπο θα προσφέρουν στους πελάτες τους κεράσια για επιδόρπιο, βάζοντας τους παράλληλα στο κλίμα της μεγαλύτερης γιορτής του καλοκαιριού.

Στη διάρκεια της Γιορτής, οι επισκέπτες επίσης θα μπορούν να παίρνουν δωρεάν κεράσια στην είσοδο της παραλιακής ζώνης, προσφορά του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγιάς «Κίσσαβος».

Και βέβαια, οι παραδοσιακές εορταστικές εκδηλώσεις στην καρδιά της παραγωγής του κερασιού, στο Μεταξοχώρι, θα δώσουν για μια ακόμα φορά τον τόνο της γιορτής.

Η συμμαχία επαγγελματιών και παραγωγών είναι το ξεχωριστό σημείο στις φετινές εκδηλώσεις για την 39 Γιορτή Κερασιού, που δίνει άλλη δυναμική στις εκδηλώσεις. Την 39η Γιορτή Κερασιού διοργανώνουν ο Δήμος Αγιάς, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η κοινωφελής επιχείρηση «Καλυψώ» η τοπική κοινότητα Μεταξοχωρίου, ο ΠΕΣ Μεταξοχωρίου, ενώ συνδιοργανωτές είναι ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταξοχωρίου και τα Γενικά Αρχεία του Κράτους.

Ξέρεις ότι είναι καλοκαίρι, όταν δεις τα πρώτα κεράσια στο τραπέζι. Κι στην Αγιά κάθε χρόνο υποδεχόμαστε το καλοκαίρι, με τη Γιορτή Κερασιού! 

 

Greek English

dimos-agias-kentro-koinotitas-small

dimos-agias-european-programms

dimos-agias-co-funded

dimos-agias-2will-front

dimos-agias-focus

dimos-agias-camping-stomio

kataskinwseis-agias-paraskeuis1

kisavos marathon banner

meteoagia

ban-politiki-prostasia

Φωτογραφίες

photos

Video Gallery

Βιβλιοθήκη

bibliothiki_digital

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες


~ Περισσότερες πληροφορίες ~

(C) 2011 Δήμος Αγιάς