Απόκριες 2019

Πλούσιες θα είναι και φέτος οι αποκριάτικες εκδηλώσεις σε όλο το Δήμο Αγιάς, που γίνονται με την συνεργασία και την υποστήριξη των συλλόγων (γυναικών, πολιτιστικών, επαγγελματιών, εμπορικό, κυνηγητικό, γονέων και κηδεμόνων)  οι οποίοι πρωτοστατούν στον προγραμματισμό και την επιτυχία των εκδηλώσεων.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Αγιά ξεκινούν από τις 2:30 μ.μ. με παιχνίδια και δραστηριότητες για τους μικρούς καρναβαλιστές, αποκριάτικους χορούς και γαϊτανάκι. Η φωτιά θα ανάψει στις 7:00μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Αγιάς, συνοδεία ζωντανής μουσικής, και θα προσφερθούν παραδοσιακά εδέσματα.

Στα χωριά του Δήμου Αγιάς οι φωτιές ανάβουν από τις 7μ.μ. και μετά σε: Αετόλοφο, Γερακάρι, Μεγαλόβρυσο, Μεταξοχώρι, Νερόμυλοι, Ποταμιά, Δήμητρα, Καστρί, Μελιβοία, Βελίκα και Κουτσουπιά όπου θα προσφερθούν κρασί και εδέσματα.

Την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου σαρακοστιανά εδέσματα, ζεστή φασολάδα, κρασί και χαλβάς θα προσφέρονται από τις 11 το πρωί σε Αγιά, Ανάβρα, Σκλήθρο, Σκήτη, Μελιβοία, Ανατολή, Μαρμαρίνη, Δήμητρα, Καστρί, Αμυγδαλή, Ομόλιο, Παλαιόπυργο, Καρίτσα, Έλαφο, Βελίκα.

Τα παράλια του Δήμου Αγιάς την Καθαρά Δευτέρα σας περιμένουν να πετάξετε το χαρταετό και να δοκιμάσετε τα σαρακοστιανά εδέσματα.

Στο Στόμιο  ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να γευτεί μαγειρευτές σουπιές, κρασί και χαλβά έθιμο μοναδικό στη Θεσσαλία.

Greek English

1135-GR

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

efpatheis

dimos-agias-politiki-prostasia-2020

bravo-2019-vote

kvdm-logo-2019-sidebar

entagmena-erga

nees-xrimatodotiseis

dimos-agias-kentro-koinotitas-small

dimos-agias-european-programms

dimos-agias-co-funded

dimos-agias-2will-front

yourope-logo

solidary4heritage-arxikh

dimos-agias-focus

dimos-agias-camping-stomio

kataskinwseis-agias-paraskeuis1

kisavos marathon banner

meteoagia

dimos-agias-your-europe

Φωτογραφίες

photos

Video Gallery

Βιβλιοθήκη

bibliothiki_digital

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες


~ Περισσότερες πληροφορίες ~

Copyright © 2011 Δήμος Αγιάς | Ανάπτυξη ITBIZ