Παιδική κατασκήνωση της Αγίας Παρασκευής

 

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ

Α΄ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 18/8/2019 – 27/8/2019

Β΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 28/8/2019 – 6/9/2019

Για την εγγραφή των παιδιών απαιτείται:
-Αίτηση του γονέα προς το Δήμο στην οποία αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, το φύλο και η ηλικία του παιδιού.
- Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία να αναγράφεται ο αριθμός των προστατευόμενων μελών, οι ηλικίες των τέκνων, ο τύπος της οικογένειας (π.χ. μονογονεϊκή, τρίτεκνη, πολύτεκνη), άλλα κοινωνικά χαρακτηριστικά (π.χ. άνεργοι, ανασφάλιστοι κατάσταση ένδειας).


- Βεβαίωση ιδιώτη γιατρού ή γιατρού ασφαλιστικού φορέα στην οποία υποχρεωτικά να αναγράφεται: η κατάσταση υγείας του παιδιού, ο εμβολιασμός του με τα υποχρεωτικά εμβόλια, ότι δεν πάσχει από μεταδοτικά νοσήματα, ότι η εν γένει κατάσταση της υγείας του επιτρέπει τη συμμετοχή του σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα.
Οι αιτήσεις θα διαβιβάζονται: ατομικά στο Δημοτικό Κατάστημα Στομίου, με Φαξ στο 2495091273, με email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. στο  από την Τετάρτη 3 Ιουλίου έως την Δευτέρα 15 Ιουλίου.


Το ποσό συμμετοχής καθορίζεται στο «30,00» ευρώ για τους κατασκηνωτές. Τα παιδιά μονογονεϊκών, πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών καθώς και των οικογενειών που ο ένας ή και οι δύο γονείς είναι άνεργοι, δεν θα καταβάλλουν συμμετοχή.
Ο κατασκηνωτής εφόσον επιλεγεί θα καταθέσει το ποσό συμμετοχής του στην Τράπεζα και στη συνέχει οι ενδιαφερόμενοι θα δώσουν το διπλότυπο της απόδειξης κατάθεσης της Τράπεζας στον Διαχειριστή της κατασκήνωση με την άφιξή τους σ’ αυτή.
Ο Δήμος Αγιάς για τη λειτουργία της κατασκήνωσης Αγίας Παρασκευής Στομίου διαθέτει λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς «ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ» GR 8401712490006249030020855

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2495350211

Greek English

entagmena-erga

nees-xrimatodotiseis

dimos-agias-kentro-koinotitas-small

dimos-agias-european-programms

dimos-agias-co-funded

dimos-agias-2will-front

yourope-logo

solidary4heritage-arxikh

dimos-agias-focus

dimos-agias-camping-stomio

kataskinwseis-agias-paraskeuis1

kisavos marathon banner

meteoagia

ban-politiki-prostasia

dimos-agias-your-europe

Φωτογραφίες

photos

Video Gallery

Βιβλιοθήκη

bibliothiki_digital

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες


~ Περισσότερες πληροφορίες ~

(C) 2011 Δήμος Αγιάς