Διανομή τροφίμων TEBA την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου στο Δήμο Αγιάς

Από τον Δήμο Αγιάς ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων του ‘’Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Ύλης Συνδρομής ΤΕΒΑ’’ την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 από τις 9:00 το πρωί ως τη 1:00 το μεσημέρι, στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου «ΧΡΥΣΑΛΛΙΔΑ». Στους δικαιούχους θα διανεμηθούν νωπά τρόφιμα : κοτόπουλο, χοιρινό κρέας, τυρί φέτα, γραβιέρα, λαχανικά: καρότα, πατάτες, προϊόντα ξηράς τροφής: ελαιόλαδο, ζάχαρη, μακαρόνια, κριθαράκι, φασόλια, φακές, πελτές ντομάτα, πραλίνα φουντουκιού, φρυγανιές και προϊόντα καθαρισμού: καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, σκόνη πλυσίματος ρούχων, υγρό πιάτων, οδοντόκρεμα και σαμπουάν. Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα SMS στα κινητά τους τηλέφωνα και με δημοσίευση στον τοπικό τύπο.

Για την παραλαβή των προϊόντων απαραίτητη είναι η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας καθώς και επίσημου εγγράφου στο οποίο να αναγράφεται το ΑΜΚΑ του δικαιούχου. Σε περίπτωση παραλαβής από τρίτο πρόσωπο απαιτείται εξουσιοδότηση.

Στη Κοινωνική Σύμπραξη της ΠΕ Λάρισας με ονομασία «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» δήλωσαν συμμετοχή και συμπεριλαμβάνονται ο Δήμος Λαρισαίων (leader) που έχει και την ευθύνη για την οργάνωση και διενέργεια του προγράμματος, η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, οι Δήμοι Ελασσόνας, Αγιάς, Τυρνάβου, Φαρσάλων, Κιλελέρ και Τεμπών, η ΔΗΚΕΛ, το ΚΕΘΕΑ-ΕΞΟΔΟΣ και οι «Ενεργοί Πολίτες Λάρισας». Ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ είναι άτομα που διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας όπως ορίζεται από την υπ’αριθμ. Δ23/οικ.17108/875/10.04.2017 του Υπουργείου Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης όπως επίσης και άστεγοι .

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2494-350314 και στα κατά τόπους γραφεία του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Αγιάς.

Greek English

1135-GR

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

efpatheis

dimos-agias-politiki-prostasia-2020

bravo-2019-vote

kvdm-logo-2019-sidebar

entagmena-erga

nees-xrimatodotiseis

dimos-agias-kentro-koinotitas-small

dimos-agias-european-programms

dimos-agias-co-funded

dimos-agias-2will-front

yourope-logo

solidary4heritage-arxikh

dimos-agias-focus

dimos-agias-camping-stomio

kataskinwseis-agias-paraskeuis1

kisavos marathon banner

meteoagia

dimos-agias-your-europe

Φωτογραφίες

photos

Video Gallery

Βιβλιοθήκη

bibliothiki_digital

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες


~ Περισσότερες πληροφορίες ~

Copyright © 2011 Δήμος Αγιάς | Ανάπτυξη ITBIZ